Røgeovn i træ

Så lykkedes det efter længere tid at få bygge min røgeovn i træ færdig og hold da ferie hvor virker den bare godt! Efter vores sidste røgeaften hvor det blev lavet så meget super lækkert røgema så har jeg gået og ønsket mig en lidt bedre røgeovn end .

Ideen til en røgeovn af træ fik jeg af en af mine helte fra DR: Jørgen Skouboe. I Frilandshaven har Jørgen bygget sig en simpel ovn af gamle . Tidligere på året byggede jeg en røgeovn i træ, og jeg har fået en del henvendelser på den.

Han havde fundet vejledning til byggeriet på Røgeovnen’s Venner, nærmere bestemt Simpel røgeovn af træ. PUH bare jeg ikke skal spise noget derfra. Jeg ved ikke om du er lidt fingersnild i træ, – for så kan man fint lave en af ubehandlede gulvbrædder, skruet sammen. Røgeovn, Træ, Røgeovn i træ – brugt – sælges til højest bydende over 1. Hobby røgeren køber sin rygeovn og røgsmuld her. Granpladerne jeg bruger er desværre ikke helt tætte, og røgen skulle jo helst blive inden i ovnen. Fremstillet af ubehandlet affaldstræ – kan ikke gøres meget billiger.

Røgebakke til koldrøgning – hjemmestrikket – til ca. Hej med jerJeg er ganske ny med rygeovn, men har dog bygget mig en. Efter et par år uden røgeovn, synes Solveig at det må være tid igen for nyrøgede Helt og Skinker, og en enkelt mørbrad. Jeg ved ikke om du er lidt fingersnild i træ, – for så kan man fint lave en .