Ryg selv sild

Tag på en fisketur med en kutter på sundet og fang selv dine friske sild. Her viser jeg hvordan jeg plejer at ryge mine hjemmefanget sild. Du kan faktisk selv ryge dine fisk enten på gasblus eller over åben ild i haven. Se her, hvordan vi har tilberedt hvidløgsrøget sild på ristet . Efter at have fanget godt med sild i Øresun skulle jeg selvfølgelig. Her er det en nænsom rygning, vi taler om, og den bruges fx til sil laks, hornfisk og torsk.

Uploadet af Anne Grete RasmussenSe dejlige høst sild. Fang, fileter og ryg din havørred – Duration. Når du skal fange sil skal der bruges et sildeforfang.

Set oppefra, går den mørke ryg i ét med det mørke dybe vand eller bunden.

Husk at det er fed stil, at fange de fisk, familien og du selv gider spise. Læg silden med ryggen mod dig selv – nakken mod højre. Opgradér din kuglegrill eller køb en høj røgovn til et par tusind kroner og noget bøgeflis.

Så kan du kold- og og varmrøge stort set hvad som . Så er husets første produktion af røget sild færdig – og man kan da ikke sige. Jeg tror på en kommende succes – selv er de for mig yt, men min .